DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Websiteul offcial al Bancii Nationale al RM

www.bnm.md (2007)

Scopul:

Banca Nationala are nevoie de un website  nou, luind in calcul cele mai recente servicii avansate si informatia actualizata. Este necesar de efectuat redesign-ul website-ului, transferat pe noul sistem CMS si elaborat servicii electronice specializate oferite de catre Banca. Design-ul resursei trebuie sa fie creat intr-un stil laconic, iar contentul sa fie mentinut in trei limbi.  

Descrierea proiectului

Website-ul elaborat a mostenit design-ul lejer si amplasarea eficienta a blocurilor informative.

In noul website au fostintroduse următoarele servicii priivnd ratele de schimb:

  • ratele oficiale de schimb al Bancii Nationale a Moldovei;
  • ratele medii ale bancilor comerciale si caselor de schimb valutar;
  • ratele oficiale medii de schimb.

Fiecare rata de schimb valutar estestocata, in rezultat, utilizatorul poate vizualiza cursul valutar solicitat anii precedenti. Este posibila descarcarea cursului oficial de schim valutar in formatul XML, iar evolutia ratelor in formatul Excel.

Cu ajutorul convertorului valutar utilizatorul poate recalcula suma în valuta selectata pentru ziua solicitata la cursul de schimb al leului moldovenesc. Serviciul „Evolutia Ratelor” demonstreaza dinamica ratelor de schimb valutar.

Persoanele cointeresate (bancile comerciale, casele de schimb valutar si alt agenti economici) pot utiliza serviciul RSS. Prin intermediul acestui serviciu, se efectueaza abonarea la noutatile Bancii Nationale, rapoarte statistice si alte publicatii.

La finele acestui proiect, angajatii BNM au primit sistemul de management a continutului (CMS) cu ajutorul caruia va fi asigurat si organizat  procesul comun de creare, redactare si administrare a continutului.

Despre Client

Banca Naţională a Moldovei este responsabilă pentru autorizarea, reglementarea şi supravegherea activităţii instituţiilor financiare. Aceste funcţii se exercită luînd în consideraţie Principiile de bază ale Comitetului Basel pentru supravegherea bancară efectivă.

Descarcă descrierea în PDF(PDF, 1.32 mo)

Proiecte similare