DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Website pentru Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru

www.arfc.gov.md (2011)

Scopul:

De elaborat website-ul oficial al Agenției Relații Funciare și Cadastru cu scopul de a oferi informații depline despre întreprindere și comunicarea interactivă cu utilizatorii.   

Descrierea proiectului

Website-ul oficial al Agenției cu funcționalități depline a fost elaborat cu îndeplinirea cerințelor de flexibilitate suficientă, care va permite extinderea ulterioară a resursei web. Website-ul elaborat corespunde tuturor cerințelor față de paginile oficiale ale structurilor statale.   

De asemenea, au fost analizate website-uri analogice din alte state, de experiența cărora s-a ținut cont la elaborarea resursei date.

Pe lîngă informații generale despre activitatea și structura agenției, pe website sînt publicate toate tenderele și programele curente desfășurate sub egida Agenției. În galerie este mereu actualizată arhiva foto a întreprinderii, care informează utilizatorii despre conferințe și seminare. Feedback-ul cu utilizatorii este asigurat prin posibilitatea de a trimite scrisori în adresa agenției.

Despre Client

Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru a Republicii Moldova este organul administraţiei publice centrale, care realizează politica statului în domeniul relatiilor funciare, cadastrului, geodeziei, cartografiei, geoinformaticii şi este subordonată Guvernului Republicii Moldova.

Descarcă descrierea în PDF(PDF, 926.23 kb)

Proiecte similare