DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Site-ul Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei

www.cccec.md (2008)

Scopul:

De elaborat website-ul oficial al Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei.

Descrierea proiectului

Design-ul elaborat corespunde tuturor cerințelor față de paginile web oficiale. Resursa conține informații complete cu privire la istoria, structura și dezvoltarea strategică a Centrului. Utilizatorii pot descărca acte juridică și normative în format PDF. Totodată, resursa este în continuu actualizată și conține date despre expertize anticorupție, precum și concluzii de expertiză.

De asemenea, în activitatea sa de bază, Centrul participă în acțiuni din domeniul cooperării internaționale. Această informație a fost plasată în compartimentul respectiv, unde se publică fotografii cu referire la evenimentele petrecute, precum și lista organizațiilor internaționale, la care a aderat Centrul. In compartimentul ”Urmărire Generală” sînt publicate fotografiile și datele personale ale infractorilor.

Despre Client

Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei este un organ de ocrotire a normelor de drept, specializat in contracararea infractiunilor economico-financiare si fiscale, precum si a coruptiei. Cadrul juridic al activitatii Centrului il constituie Constitutia Republicii Moldova; Legea cu privire la Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice si Coruptiei, adoptata de catre Parlamentul Republicii Moldova la 6 iunie 2002, alte acte normative, inclusiv tratatele internationale la care Republica Moldova este parte.

Proiecte similare