DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Proiectul privind protecția copilului

(2007)

Scopul:

Crearea Registrului Național al copiilor, care au nevoie de protecția socială. Proiect al Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei.

Descrierea proiectului

La baza sistemului elaborat stă Strategia Națională privind protecția copilului și familiei. Sistemul asigură evidența tuturor copiilor, care au nevoie de protecția socială sau altă protecție, în lipsa totală sau parțială a familiei. Sistemul este accesibil tuturor  lucrătorilor sociali. De asemenea, sistemul permite introducerea datelor și primirea informației corecte şi în timp util. 

Sistemul este integrat în alte sisteme informaționale ale Ministerului Protecţiei Sociale și Ministerului Sănătății. Pentru obținerea mai rapidă a datelor veridice, a fost elaborat un serviciu web de interacțiune cu registrele ÎS «Registru».

Proiectul dat a fost realizat în colaborare cu compania ]]>Alfa XP]]>.

Despre Client

Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei a fost creat în temeiul Legii nr.21-XVIII din 18 septembrie 2009 pentru modificarea Legii nr.64-XII din 31 mai 1990 cu privire la Guvern, care a fost publicată în „Monitorul Oficial” nr.149 din 22.09.2009. Potrivit actului legislativ dat, Ministerul Sănătății și Protecției Sociale a fost reorganizat în Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei.

Descarcă descrierea în PDF(PDF, 354.22 kb)

Lucrările noastre din acest proiect

Proiecte similare