DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Webportaluri e-Albania, e-Tax, e-Procurement și e-Register

(2006)

Scopul:

De elaborat design-ul și de proiectat interfețele pentru portalurile electronice ale Albaniei:  e-Albania, e-Tax, e-Procurement și e-Register

Descrierea proiectului

Compania Deeplace a participat la un proiect de elaborare a unui sistem de declaraţii fiscale electronice pentru serviciul fiscal din Albania în cadrul proiectului "MileniumChallenge", sub egida  ]]>USAID]]>. Am participat în calitate de subcontractant pentru executarea lucrărilor de design și proiectare a interfeţelor pentru sistemul fiscal electronic, integrare a sistemului fiscal electronic cu sistemul informațional al serviciului fiscal al Albaniei şi Băncii Naționale din Albania. De asemenea, specialiștii noștri au elaborat design-ul și creat interfețele pentru portalul oficial al Albaniei – ]]>e-Albania]]> şi proiectele: e-Tax, e-Procurement и e-Register.

Proiectul a fost elaborat în cooperare cu companie ]]>Alfa XP]]>.

Despre Client

U.S. Agenţia pentru Dezvoltare Internaţională (în engleză Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională, USAID) - o agenţie independentă de guvernul federal al SUA. Responsabil pentru ajutor non-militare ale SUA în alte ţări. Administratorul agenţiei şi adjunctul său sînt numiţi de către Preşedinte, cu acordul Senatului şi acţionează în coordonare cu Secretarul de Stat al SUA. [1] Principalele activităţi ale agenţiei sînt suportul pentru dezvoltarea comerţului, agriculturii, sănătății, creşterea economică, ajutorul în cazuri de urgenţă, asistenţă în prevenirea conflictelor şi promovează democraţia în peste 100 de ţări.

Pagina principala e-Albania

Pagina contenta e-Albania

Pagina principala e-Tax

Pagina principala e-Procurement

Pagina principala e-Register

Descarcă descrierea în PDF(PDF, 673.15 kb)

Proiecte similare