DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Intranet pentru Institutul Național de Justiție

www.inj.md (2008)

Scopul:

De elaborat o zonă închisă pentru publicarea informației interne cu privire la angajați și cursurile de formare continuă organizate.

Descrierea proiectului

În cadrul proiectului a fost elaborată o zonă web separată, care se accesează după autorizare. Accesul la compartimentele website-ului este divizat în funcție de statutul utilizatorului. Angajații responsabili de publicații vor primi acces la elemente funcționale, care vor permite crearea și redactarea noutăților, evenimentelor, actelor normative, orarul seminarelor organizate și alte informații importante. 

Resursa web este menținută în patru versiuni lingvistice în mod sincron: română, rusă, engleză și franceză.

La baza informației privind cursurile organizate precum și informații ce țin de angajații înscriși la ele, se formează datele statistice importante, care joacă un rol important în activitatea institutului și aduc beneficii majore.

Despre Client

Institutul Naţional al Justiţiei (INJ) a fost inaugurat pe 9 noiembrie 2007. Potrivit Legii privind Institutul Naţional al Justiţiei, adoptată de Parlamentul Republicii Moldova pe 8 iunie 2006, INJ este o instituţie publică ce dispune de patrimoniu propriu, autonomie administrativă, ştiinţifică şi pedagogică. Logoul a fost aprobat prin Hotărîrea Consiliului INJ din 25 august 2008.

Descarcă descrierea în PDF(PDF, 379.6 kb)

Proiecte similare