DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Intranet a Ministerului Finanțelor

(2006)

Scopul:

De elaborato soluție web unică, luînd în calcul necesitățile angajaților ministerului. De elaborat un webdesign, luînd în considerație apartenența Clientului la sectorul public și, totodată de asigurat o navigare ușoară pentru toți utilizatorii. Cerințele față de mecanismele de navigare sînt mai stricte datorită contentului specific și existența a trei versiuni lingvistice. Zona intranet va asigura schimbul de informații interne între departamentele ministerului și agențiile subordonate acestuia. De asemenea, va include și  modulul Helpdesk pentru soluționarea problemelor ce țin de suportul IT, avînd în vedere structura organizatorică și incidentele specifice.  

Descrierea proiectului

Zona inchisă a devenit locul central pentru întregul minister, unde se obțin informații depline ce țin de structura organizației și a instituțiilor subordonate, se facecunoștințăcu ultimilenoutățiși modificări în legislație. Este asigurată căutarea eficientă și prelucrarea colectivă a documentației de uz intern cu delimitarea drepturilor de acces.

A fost elaborat modulul HelpDesk, care a facilitat interconexiunea anagajaților ministerului cu departamentul IT, oferind posibilitatea utilizatorului de a se adresa serviciului de asistență și ajutor în problemele ce țin de instalare/menținere, control și execuție a echipamentului și asigurării informaționale, precum si, controlul și execuția ulterioară a problemelor date.  

Solutia va include doua parti componente:

  • zona-internet – partea publica;
  • zona-intranet – zona inchisa destinata pentru utilizare interne.

In rezultatul implementarii portalului-intranet a crescut eficienta de lucru a angajatilor ministerului datorita construirii lucrului conform pricipiului de proiect, a crescut viteza de prelucrare a informatiei și de primire a deciziilor, a fost redus timpul destinat cautarii informatiei necesare, precum și riscul pierderii documentatiei importante.

Despre Client

Ministerul Finanţelor este organul central de specialitate al administraţiei publice, care elaborează şi promovează politica unica a formării şi gestionarii finanţelor publice.

Descarcă descrierea în PDF(PDF, 1.21 mo)

Proiecte similare