DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Extrase online pentru persoane juridice "Moldindconbank"

(2002)

Scopul:

De a implementa subsistemul extraselor online în cadrul băncii comerciale "Moldindconbank"

Descrierea proiectului

Subsistemul "Extrase Online" are drept scop deservirea informațională a clienților instituțiilor de credit din segmentul businessului mic și mijlociu. Subsistemul "Extrase Online" permite clienților băncii să obțină informații legate de sold și extrasele de conturi prin Internet în regim 24х7х365.  

Lucru în sistem

  • Intrarea în sistem pentru vizualizarea informațiilor obținute în rezultatul operațiilor efectuate se face prin introducerea loginului/parolei.  
  • Protecția conexiunii în subsitemul  "Extrase Online" este asigurată de protocolul SSL;
  • Utilizatorul vede doar operațiunile necesare pentru lucru cu extrasele de cont;
  • Utilizatorul poate genera rapoarte pentru o perioadă selectată de timp, stabili parametrii de selecţie, imprima extrasele/documentele necesare în întregime, etc.

Avantaje

  • nu este necesară instalarea unui software suplimentar (componente ActiveX, mijloacele de protecţie criptografică a informaţiei, etc);
  • nu este necesară descărcarea diverselor componente, ceea ce permite utilizatorului să lucreze la calculator fără drepturi de administrator (în cafenele internet, etc);
  • sistemul este suportat de cele mai populare browsere - Internet Explorer, Opera, Mozilla, Firefox.
  • Subsistemul permite persoanei juridice de a menţine datele financiare proprii mereu actualizate. Orice angajat al băncii, avînd un nivel corespunzător de acces la sistem, poate obţine informaţiile necesare în orice moment din orice loc cu acces la Internet.
  • Soluția dată poate fi utilizată de către instituții de credit ca un instrument eficace pentru atragerea noilor clienţi. Prestarea de servicii cu ajutorul subsistemului "Extras Online" va contribui la creșterea cererii pentru serviciile bancare și este o soluție efectivă pentru majorarea numărului de utilizatori a subsistemului "Internet Client".

Despre Client

Banca Comercială "Moldindconbank" S.A. este una din cele mai vechi şi mai mari bănci din Moldova. Banca şi-a început activitatea la 1 iulie 1959 în calitate de filială a Stroibank-ului din URSS, sarcinile de bază ale căreia erau finanţarea construcţiilor obiectelor industriale, întreprinderilor complexului energetic, magistralelor de transport.