DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

BC “Banca Socială”, versiunea 1

(2001)

Scopul:

De elaborat website-ul corporativ pentru banca comercială “Banca Socială”.

Descrierea proiectului

Acest website are un design destul de reținut. Toate paginile din meniul de nivelul unu  conțin un link de intrare în serviciul ”Client-Bank”, pe care BC “Banca Socială” a implementat, fiind prima din RM. Pentru a accentua importanța acestui element, acest punct al meniului a fost evidențiat  cu o culoare distinctivă.

Pentru acest proiect, specialiștii companiei “Deeplace” au elaborat un subsistem, numit  ”internal banner rotator”, care pune accentul pe cele mai importante compartimente ale website-ului și asigură trecerea rapidă către paginile cu descriere detaliată a acestora. De asemenea, se colectează datele statistice cu afișări și treceri de la fiecare banner, care, ulterior se publică în format text și grafic. Statistica dată permite specialiștilor băncii să aprecieze eficacitatea publicității, astfel, evidențiind cele mai populare servicii ale băncii.

Soluția elaborată a simplificat și accelerat simțitor procesul de colaborare cu clienții și partenerii băncii, precum și a amplificat posibilitățile de desfășurare a campaniilor publicitare.

Începînd cu anul 2011, compania “Deeplace” oferă servicii de menținere a website-ului corporativ al BC “Banca Socială”. În acest timp, designerii companiei au făcut lucru migălos de creare în unul și același stil a schemelor de călătorie spre fiecare filială a băncii. Toate elemente grafice (diagrame,  felicitări, bannere ș.a.) se elaborează și se redactează în strictă corespundere cu designul website-ului.

Despre Client

Menţinerea poziţiei în grupul băncilor leader ale sistemului bancar din Moldova. Banca va continua să se dezvolte pe pieţele deja existente prin extinderea cantităţii şi îmbunătăţirea calităţii produselor sale bancare.

Respectarea criteriului principal de fiabilitate, lichiditate, stabilitate a Băncii - în conformitate cu toate cerinţele de reglementare ale BNM şi ale institutelor financiare internaţionale care colaborează cu noi.

Descarcă descrierea în PDF(PDF, 775.13 kb)

Din procesul de elaborare