DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Banca de Economii, versiunea 1

(2005)

Scopul:

De elaborat un website pentru banca comercială, care va deveni un mecanism de formare a imaginii pentru Banca de Economii în spațiul Internet, astfel, poziționînd banca în topul furnizorilor de servicii bancare și în funcție de  nivelul de utilizare a  tehnologiilor bancare din Republica Moldova.

Descrierea proiectului

Este o resursă informațională dinamică, ramificată și multinivel creată în trei versiuni lingvistice: română, rusă și engleză. Versiunile rusă și română sunt simetrice, iar cea engleză este redusă nesemnificativ.

Clientul a primit în utilizare sistemul de administrare a conținutului (CMS), care are funcția de  actualizare a informației de către personalul băncii, ce nu are pregătire specială din diferite departamente. De asemenea, sistemul prevede separarea accesului la pagini și delimitarea de roluri.

Specialiștii companiei Deeplace au elaborat un sistem de bannere cu funcții de creare a blocurilor speciale în cadrul website-ului, în care apar în format dinamic diverse imagini și texte. Astfel de blocuri sunt folosite pentru promovarea directoriilor sistemului web sau pentru rotirea bannerelor promoționale.

Webiste-ul elaborat se adresează unui public larg de utilizatori ai rețelei globale pentru a face cunoștință cu întreaga activitate a Băncii de Economii, a primi informații detaliate cu privire la servicii prestate de bancă, precum și partenerilor potențiali și organelor de control.

Despre Client

Banca de Economii S.A. se bucură în prezent de o imagine respectabilă pe piaţa bancară din R. Moldova, fiind percepută ca un brand puternic ce inspiră încredere, stabilitate şi calitate. Spectrul larg de servicii şi produse bancare calitative este înalt apreciat de clienţii băncii. Dovadă, în acest sens, o constituie numărul mare de clienţi ai băncii, care este permanent în creştere.

Descarcă descrierea în PDF(PDF, 463.25 kb)