DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Arhiva noutatilor

Data
15.12.2009

Compania Deeplace a lansat site-ul oficial al Institutului National al Justitiei RM

Proiectul de creare paginii web oficiale a INJ a fost realizat de catre Compania DEEPLACE si finantat de catre Oficiul programelor ONU in Moldova.

Accesibil de pe adresa ]]>www.inj.md]]>.

Site-ul Institutului combina mai multe avantaje ale unei surse de informatie: accesibilitatea inalta, multitudinea formelor, formatelor de prezentare si a continutului, functii interactive de schimb a datelor intre colaboratorii Institutului si vizitatorii site-ului, ceea ce reprezinta instrumentul de lucru efectiv al Institutului cu societatea.

09.11.2009

Bucura-te si savureaza! A fost lansat site-ul corporativ al Companiei Bucuria

Copilaria noastra a petrecut cu bomboanele si ciocolatele marcii „Bucuria”, iar copiii nostri se bucura doar auzind acest cuvant. Cum sunt insa facute aceste dulciuri si cate denumiri cuprinde tot asortimentul?
 
Compania Bucuria a lansat astazi site-ul sau corporativ, elaborat de catre Compania Deeplace.
Designerii Deeplace au depus tot efortul si maiestria lor pentru a crea un site „delicios”, care neaparat va trezi dorinta si pofta a oricarui vizitator al site-ului.
Designul intens si expresiv al site-ului corespunde in totalitate stilului Companiei Bucuria.
 

06.11.2009

Actualizarea site-ului Mobiasbanca

Compania Deeplace a elaborat versiunea noua a site-ului „Mobisbanca”, bazandu-se pe stilul corporativ al Groupe Societe Generale, actionarul principal al Bancii.

Platforma, pe care se bazeaza site-ul, permite colaboratorilor bancii sa efectuieze modificarile necesare pentru mentenanta si continua dezvoltare a site-ului.

Pentru Clientii si vizitatorii bancii au fost elaborate urmatoarele functionalitati:

05.10.2009

A fost lansat noul site corporativ al saloanelor Conect

Cat timp este nevoie a sta in fata vitrinelor cu telefoane mobile si laptopuri  pentru a gasi marfa dorita?Cumparatorul nu-si gaseste mereu marfa potrivita din cauza pretului, caracteristicilor tehnice sau a designului. Si in acest caz este necesar ajutorul direct al consultantului de vanzari.
 
Dorind a fi cat mai aproape de Clientilor sai, Compania magazinelor Conect a solutionat aceasta problema.

03.04.2009

"Cartea Alba a dezvoltarii sectorului IT din Moldova"

2 aprilie 2009 in cadrul expozitiei "Cominfo 2009" a fost organizata o masa rotunda cu tematica "Serviciile On-line: declaratii fiscale pe Internet".
Din momentul lansarii sistemului "E-declaratii" au fost depuse 54 declaratii de catre persoanele juridice si 9 de persone fizice.