DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Arhiva noutatilor

27.11.2008

8 ani - copilaria s-a incheiat cu mult timp in urma! Sau ziua de nastere a companiei Deeplace

Opt ani de activitate – nu este o virsta de copilarie, si aceasta ne demonstreaza numeroasa lista a clientilor nostri, a tenderelor cistigate, premii, distinctii, diplome.
Pe 27 noiembrie echipa DEEPLACE sarbatoreste a 8-a aniversare. Dorim sa felicitam toti angajatii nostri si fosti colaboratori ai companiei, care au lucrat cu noi pe parcursul intregii perioade de activitate a companiei, si,  deasemenea toti clientii nostri (actuali si potentiali)!
FELICITARI!

30.10.2008

IT-MARK - ce este si cu ce se maninca?

Inaugust 2008, compania DEEPLACE a trecut auditul sistemului de management al calitatii conform standardelor internationale de calitate  IT-Mark.  
IT-Mark este primul business international si sistem tehnic de certificare a serviciilor. Certificatul dat atesta calitatea si profesionalismul companiei in acordarea urmatoarelor  servicii:
- managementul de afaceri
- managementulsecuritatiiinformationale
- procese de sistem si de program
Certificarea data se orienteaza catre intreprinderi mici si mijlocii.
 
AvantajelecertificatuluiIT-Mark:

11.06.2008

Perspectivele dezvoltarii ramurii soft din Moldova

Compania  Deeplace  impreuna cu PR-agency ParcCommunication a organizat o conferenta a mesei rotunde «Perspectivele dezvoltarii  ramurii soft a Moldovei»
 
 
Intilnirea a avut loc in data de 10 iunie anul 2008 in sala de conferenta «Summit».
La aceasta conferenta au fost invitati membrii clubului presei economice a Moldovei, televiziunea canalului «ТВ-7».
 
In fata presei sau presentat :
Cunev Veaceslav - directorul companiei Deeplace
Cosuleanu Ion - menagerul proiectului «E-Governanceproject» (UNDPMoldova)

04.06.2008

Seminarul Bancar

In data de 3 iunie  anul 2008 in sala de conferinte  «Summit»  a avut loc seminarul despre sistemele  de Deservire Bancara la Distanta.
 
Seminarulul  a fost organizat  de compania Deeplace, care se ocupa cu integrarea sistemeide Deservire Bancara la Distanta.

(DBD BS-Client.Client personal) in cursul a ultimilor sapte ani  pe piata Moldovei. Deeplace le propune institutiilor bancare productele companiei -   «Bank’s soft systems» (Rusia) - lider a sistemelor Deservire bancara la distanta

14.04.2008

Saptamina tehnologiilor informationale

 
Din 14 aprilie anul 2008 in Chisinau a inceput Saptamina Tehnologiilor Informationale. In cursul acestei saptamini vor avea loc urmatoarele activitati :BIT+, expozitia Cominfo-2008, ceremonia de inminare a celor mai bune web-cite-uri WEB-TOP.
Compania Deeplace  participa activ la urmatoarele evenimente prezentate mai jos :
 Toti interesatii si doritorii sunt invitati: 

  1. in data de 15 aprilie la conferinta BIT+ de la 13:00 pina la 15:00 o conferenta a mesei rotunde
16.03.2008

Site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este un organ central specializat al serviciului public al Ministerului Economiei si Comertului al Republicii Moldova. Agentia poseda statutul de persoana juridica si este insarcinata sa implementeze politica de stat, strategiile si programele din domeniul dezvoltarii pietei de forta de munca, protectia sociala a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, prevenirea somajului si combaterea consecintelor acestuia (conform legii Nr.

16.03.2008

Saitul corporativ al bancii

Recent, compania DEEPLACE a elaborat site-ul corporativ pentru “Comertbank”, idiologia site-ului si design-ul acestuia.
 
Pe site este prezentata toata informatia despre banca si serviciile prestate de banca  pentru clientii potentiali si existenti.
 
Clientii bancii isi pot calcula cele mai optime conditii de depunere, pot face cunostinta cu noutatile ce le intereseaza, si multe alte posibilitati oferite de catre banca.
 
Site-ul este prezen:

07.03.2008

Ce inseamna "Excelent" cu minus?

Evenimentul, care a avut loc astazi, nu  a ramas neobservat si isi va lasa amprenta pe mult timp in rindurile angajatilor companiei Deeplace.
 
-     "Nu pot primi lucrul Dvs. Este prea bun pentru mine"- sint cuvintele unuia din clientii companiei Deeplace.

04.02.2008

Versiunea noua a site-ului Bancii Nationale a Republcii Moldova

Banca Nationala a RM a lansat noua versiune a site-ului sau oficial, elaborat de compania Deeeplace.  Site-ul corespunde cerintelor impuse organizatiilor de stat: Hotarirea Guvernului nr. 668 din 19.06.2006 si Ordinul Ministeurlui Dezvoltarii Informationale nr.46/33 din 17.04.2007.
Proiectul contine un sir de elemente functionale precum:

04.02.2008

Implementarea sistemului “Bank-client” in cadrul Trezoreriei RM

In legatura cu faptul ca de la 1 ianuarie 2008 deservirea conturilor Trezoreriei Rebpulicii Moldova a fost transferata de la bancile comerciale la Trezorerie, a aparut necesitatea de a implementa sistemul «Bank-client» pentru deservirea la distanta a conturilor Trezoreriilor Teritoriale cu utilizarea mecanismului de semnatura digitala.

In acelasi timp a aparut necesitatea de a asigura: