DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Arhiva noutatilor

Data
25.07.2007

A avut loc aparitia celei de a doua versiuni a site-ului BMW Moldova

Compania “AUTOSPEACE” SRL – Importatorul General BMW Group in Moldova ,in decursul a 10 ani prezinta automobile de marca BMW  pe piata interna a Moldovei ,atit in plan de vinzare cit si in plan ce tine de serviciul complet  de autoturisme brand-ului dat.
               
Fiind reprezentantul  calitatii germane ,compania ”AUTOSPACE” SRL  urmareste cu strictete mentinerea imagenii de brand pe teritoriul Republicii Moldova,atit in materialele publicitare,precum si in special, si in curs de dezvoltare intr-o zona de informatii – pe Internet.
 

25.04.2007

Compania Deeplace a obtinut titlul de cea mai buna companie in domeniul IT in cadrul Concursului National al Tehnologiilor IT WebTop 2006

Pe data de 24 aprilie 2007, in sala teatrului national “M. Eminescu” a avut loc ceremonia de inminare a premiilor in domeniul IT tehnologiilor ]]>WebTop 2006]]>. Spre deosebire de anii precedenti, juriul a fost constuit nu doar din specialistii autohtoni, ci si din reprezentantii Ucrainei, SUA, Russiei si Romaniei.
 
In cardrul consursului, compania Deeplace a luat 8 locuri premiante:
 
In categoria «Administratie Publica Centrala»

29.03.2007

Deeplace a devenit cistigatorul concursului "Oficiul nostru comod"

2.jpgPe parcursul anului 2006 revista “Mobila si Interier” a petrecut un concurs pentru a determina cel mai bun interier casnic “Casa mea” si pentru cel mai bun interier de birou “Oficiul nostru comod”.  In aceasta perioada redactia revistei a primit prin posta electronica un sir de fotografii facute in apartamente, case si oficii, care ar fi meritat premii pentru caracteristicile distincte.

26.03.2007

Darea in exploatare a sistemei de deservire bancara la distanta BS-Client pentru Moldova Agroindbank

Pentru Moldova Agroindbank a fost data in exploatare sistema de deservire bancara la distanta (DBD) BS-Client pentru deservirea persoanelor juridice, sistema fiind compusa din citeva sub-sisteme:

10.03.2007

Experienta serviciului fiscal din Spania pentru Republica Moldova

IMG_0013.jpg
De la 5 la 7 martie reprezentatii companiei Deeplace au luat parte la vizita oficiala a delegatiei Inspectoratului Fiscal de Stat din Moldova in Spania pentru a studia experienta Agentiei Fiscale spaniole (Agenia Tributaria), mai cu seama utilizarea tehnologiilor informationale in domeniu.

01.03.2007

Compania Deeplace a finisat lucrarile de elaborare a siite-ului corporativ al companiei Policor

Policor.gifDe curund, in spatiul WEB a fost plasat un nou produs calitativ elaborate de compania Deeplace.
 

28.02.2007

Compania Deeplace a finisat lucrarile de elaborare a site-ului companiei Unite

La data de 1 martie, ziua oficiala de lansare Unité – primului operator ce presteaza serviciile de telefonie mobila in formatul CDMA2000 pe frecvanta de 450 MHz, compania Deeplace a lansat site-ul oficial  al companiei Unité, care face parte din familia Moldtelecom.
 

25.02.2007

Participarea companiei Deeplace la Forul International IFIN 2007 dedicat serviciilor si tehnologiilor financiare la distanta

DSC09338.jpg De la 20 la 21 februarie, in Moscova a avut loc Forul IFIN 2007 dedicat serviciilor si tehnologiilor financiare la distanta.  Compania Deeplace a participat si de data aceasta la For.  In cadrul Forului compania Deeplace a luat cuvint alaturi de compania englezeasca Tricerion. Astfel companiile au prezentat un seminar comun cu tema “Protectia anti-fishing si anti-hacking in sistemele Internet banking cu ajutorul produsului SMA Tricerion”.

13.02.2007

A luat sfirstit implementarea sistemului "Job Market" pentru Agentia Nationala pentru Ocupare a Fortei de Munca

Anuntind tenderul in octombrie 2006, Agentia Nationala pentru Ocupare a Fortei de Munca a urmarit  scopul elaborarii modulelor programatice ce tin de dotarea posturilor de informare (utilate cu touch-screen) care vor fi instalate in oficiile Agentiei in toate raionele republicii.

01.02.2007

Compania Deeplace a fost anuntata citsigatoarea licitatiei internationale privind eleaborarea sistemei e-Declaratii pentru Inspectoratul Fiscal de Stat al Republicii Moldova

Sistema e-Declaratii este destinata pentru prezentarea declaratiilor pe venit si a rapoartelor fiscale in forma electronica cu utilizarea semnaturii digitale.