DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Arhiva noutatilor

11.10.2003

Elaborari pentru Sarbatoarea Vinului’2003

In preajma si cu prilejul Zilei Nationale a vinului compania Deeplace a definitivat doua proiecte – CD-ul de prezentare “Sarbatoarea Vinului’2003”, elaborat in comun cu compania-organizatoare a manifestarii Poliproject Exhibition, precum si ghidul turistic «Welcome to Moldova», pregatit si difuzat cu sprijinul Departamentului de stat al Republicii Moldova pentru dezvoltarea turismului si proiectul PNUD-Moldova "Dezvoltare Durabila a Turismului".

01.10.2003

Ratingul adesemnat compania Deeplace drept lider in sfera internet-Solutiilor

O surpriza placuta a fost pentru noi publicarea in ultimul numar (din 09.2003) al revistei specializate «Banci si Finante» a ratingului site-urilor de prezentare a institutiilor financiare din Republica Moldova. Au fost luate in considerare paginile web a 15 banci care activeaza pe piata interna.

30.09.2003

O noua elaborare - situl companiei Laurus

Va prezentam noul nostru produs – site-ul companiei ]]>Laurus]]>.

Stilul lucrarii in ansamblu, a elementelor, detaliilor, imaginilor ei poate fi caracterizat printr-un singur cuvant – „exclusiv”.

Sa pornim de la spectrul sortimental al companiei. El include cinci compartimente: «Cupe», «Statuete», «Medalii», «Suvenire si plachete», «Pictograme». Fiecare din ele ii face pe cei care au accesat pagina sa se retina in spatiul ei pret de mai mult timp pentru a admira elementele grafice bine conturate si numeroasele desene tehnice.

02.09.2003

O noua lucrare: situl combinatului de vinuri

Compania Deeplace a definitivat o noua elaborare a sa, pagina web pe care este prezentata oficial legenda vinificatiei moldovenesti - combinatul «Cricova» (]]>www.cricova.md]]>).

Designul elegant si sobru faciliteaza familiarizarea cu realizarile unuia dintre liderii consacrati ai vinificatiei nationale in particular si a ramurii in ansamblu.

Site-ul de prezentare include:
- un set relevant de date cu privire la combinatul de vinuri „Cricova”;
- stiri din actualitatea vinificatiei moldovenesti;

17.07.2003

Un nou proiect: sistemul de voiaj "Mir Turizma". Rusia.

Compania Deeplace va invita sa luati cunostinta de o noua elaborare a sa: sistemul de voiaj "Mir Turizma".

Site-ul se caracterizeaza prin aspect reusit, accesare rapida si facilitate in utilizare. Proiectul are in dotare toate mecanismele interactive moderne si este gata sa satisfaca pofta de informatie a tuturor utilizatorilor Internetului rusesc.

11.07.2003

Deeplace: Solutii pentru structurile de stat.

Compania a definitivat elaborarea site-ului oficial al Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice a Republicii Moldova.

Pe pagina web a Agentiei vizitatorul poate lua oricand cunostinta deconcursurile curente, totalurile tenderelor deja incheiate, ultimele modificari ale legislatiei Republicii Moldova cu privire la activitatea Agentiei si la reglementarile in domeniul efectuarii achizitiilor publice.

Sistemul elaborat asigura:

30.05.2003

Incheirea procesului de implenare a sistemului DBD in una din cele mai mari banci din Republica Moldova

Compania Deeplace a incheiat implementarea subsistemelor «Internet - banca» si «Теlebanking» in una dintre cele mai mari institutii financiare ale Moldovei –«Моldincombank».

15.04.2003

O elaborarea de ultima ora: COMINFO.MD – Portlul informational al pietei IT

Proiect realizat cu ocazia celei de-a XI-a editii a expozitiei  internationale specializate "Cominfo Moldova’2003" care a avut loc intre 9 si 12 aprilie anul 2003 la Chisinau in pavilionul central al Centrului expozitional "Moldexpo".

Cu prilejul acestui eveniment au fost inaugurate rubricile de actualitati si de informatii utile cu privire la expozitie.

Pe parcursul lunilor mai – iunie resursa respectiva promite sa devina cel mai importantIT – portal din Republica Moldova.

14.04.2003

Un nou produs: Sistemul turistic www.TUR.md

]]>WWW.TUR.MD]]> este un sistem de selectare a tururilor convenabile pentru doritorii de a-si petrece concediul de odihna in afara Republicii Moldova.

Acum decizia optima in favoarea unei vacante memorabile pentru dvs. personal si pentru intreaga familie reclama doar doua momente:

- accesul la Internet si…
- adresa ]]>WWW.TUR.MD]]>

Odihna fericita!

24.03.2003

Un noua site pentru expozitia

Compania Deeplace a participat in modul cel mai activ la expozitia