DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Sisteme bancare
Web Design

Elaborare web site (Creare)

Echipa de proiectanti Deeplace executa fiecare comanda pornind de la intelegerea profunda a brand-ului si a obiectivelor comanditarului, precum si a necesitatilor, stilului de viata si obisnuintelor comportamentale ale utilizatorilor finali. Scopul fiecarui proiect este definitivarea unui produs, care sa prezinte o reala valoare pentru beneficiarul nostru, pentru clientela, partenerii si angajatii lui.

In cadrul companiei noastre elaboratori, administratori ai bazelor de date si tehnoarhitecti experimentati conlucreaza pe intreg parcursul etapelor de planificare si materializare a proiectului pentru a-i asigura acestuia functionalitatea optima. Folosind instrumentele standardizate de elaborare, tehnologiile in permanenta perfectionare si intreaga sa experienta practica, echipa

Deeplace este in masura sa-i propuna beneficiarului solutii care iau in considerare necesitatile lui specifice. Pentru constientizarea si definirea integrala a exigentelor clientului putem recomanda, in functie de caz, antrenarea unei terte parti sau folosirea unor anumite solutii care sa ajute la obtinerea rezultatului scontat.

Noi ne vom onora obligatiunile in mod operativ, eficient si fara contributii banesti excesive din partea dvs.