DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Servicii

Deeplace concepe si implementeaza solutii de natura sa redimensioneze toata activitatea de afaceri a intreprinderii. Oricare dintre elaborarile noastre este unica sub aspect tehnologic.

Noi imbinam tot ce e mai bun in tehnologiile clasice cu componentele pretioase ale sistemelor anterioare. In definitiv, nu ne limitam la crearea de produse calitative care sa se sprijine pe cele mai avansate realizari, ci punem in valoare intregul potential al tehnologiilor.

Deeplace genereaza solutii care ii deschid beneficiarului perspectiva unor noi procese si modele de afaceri, unor noi cote ale eficientei. Aceste elaborari le permit clientilor nostri sa-si ridice calitatea productiei si a serviciilor prin automatizarea proceselor si aplicarea autodeservirii, sa lanseze pe piata lucruri utile, comode si dorite de consumator.

Solutiile Deeplace tehnologizeaza afacerea clientului fara a prejudicia operatiunile ei curente si o pun in corespundere cu normele de organizare, acceptate in intreaga lume.

Deeplace aplica solutii care fac businessul dvs. mai profitabil si (sau) reduc costurile de productie.

In acelasi timp Deeplace acorda asistenta in contractarea de la terte parti si integrarea ulterioara a pachetelor de programe sau a aplicatiilor pentru versiunile precedente.