DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Website-ul oficial al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă

www.anofm.md (2007)

Scopul:

Elaborarea website-ului oficial al  ANOFM într-un stil retinut, specific paginilor oficiale web ale instituţiilor de stat. Resursa web va fi creata in trei versiuni lingvistice, cu schimbarea sincrona a limbii, şi trebuie să conţină informaţii complete cu privire la Agenţie. Navigarea prin site va trebui sa fie una simplificata si sa asigure accesul la informatie reiesind din regula "trei clicuri".

Descrierea proiectului

A fost creat design-ul website-ului, fiind unul contemporan si retinut in acelasi timp. Meniul a fost amplasat convenabil si ofera o navigare usoara. In perioada elaborarii proiectului a fost inainaata o recomandare privind crearea hartii site-ului şi secţiunilor cu  conţinut.

Resursa pe deplin ofera informaţii despre Agenţie: serviciile prestate, structura, organigrama, structura conducerii, lista directiilor cu indicarea sarcinilor si obligatiilor. În secţiunea dedicată serviciilor, utilizatorul va putea face cunostinta cu categoriile de alocaţii platite si modalitatile de primire a alocatiilor, acordarea de credite si desfasurarea lucrarilor de interes public.  Este actuala lista de programe ce au loc sub egida Agentiei, noutatile din domeniul ocuparii fortei de munca in strainatate. Fiecare cetatean poate adresa intrebari si primi raspunsuri de la angajatii Agentiei in format electronic cu ajutorul formularului de feedback. Iar cu ajutorul hartii in format flash, utilizatorii pot vedea informatii de contact a tuturor filialelor ANOFM in Moldova. De asemenea, pe site pot fi gasite contactele infocentrului pe piata muncii si linie fierbinte.

Despre Client

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca este organul central al serviciului public desconcentrat de specialitate, in subordinea Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei cu statut de persoană juridică, abilitat în conformitate cu Legea nr.102-XV din 13 martie 2003 privind ocuparea forţei de munca si protecţia sociala a persoanelor aflate in căutarea unui loc de munca să promoveze politicile, strategiile şi programele de stat în domeniul dezvoltării pieţei forţei de muncă, protecţiei sociale a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prevenirii şomajului şi combaterii efectelor lui sociale.