DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Website-ul official Moldexpo

www.moldexpo.md (2005)

Scopul:

Compania “Moldexpo” are nevoie de un set de website-uri, scopul carora este furnizarea de informatii detaliate despre complexul expozitional si expozitii tematice ce au loc pe teritorul complexului. Publicul tinta al acestui proiect este: vizitatorii si participantii la expozitie, partenerii, investitorii.  

Descrierea proiectului

In prima etapa a fost elaborat un website cu prezentarea informatiei depline privind companie “Moldexpo”, schema complexului expositional si proiectele investitionale in desfasurare. In sectiunea stirilor , se publica ultimele noutati ale organizatiei, precum si rapoarte video si foto ale expozitiilor de pe site-ul fiecarei expozitii. Este publicata lista informatiilor de contact a conducerii si tuturor departamentelor companiei.   

In etapa urmatoare, pentru fiecare expozitie tematica a fost elaborat un website propriu, ce include un design creativ unic, o sectiune proprie dedicate stirilor si press-release-urilor, un formular de inregistrare a participantilor si programul expozitiei. Toata informatia ce tine de expozitii este mentinuta in trei versiuni lingvistice: romana, rusa si engleza. Fiecare resursa web are un calculator automat de numarare a zilelor ramase pina la inceperea expozitiei, sistem de rotatie de  bannere afisate si un motor de cautare a informatiei pe site.

Despre Client

“Moldexpo” este un complex expoziţional modern din Republicii Moldova, ce contribuie la dezvoltarea cometrului cu alte state, realizarea de proiecte nationale, extinderea relatiilor economice international si promovarea  produselor autohtone pe pietile interne si externe prin intermediul expozitiilor si tirgurilor.