DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Website-ul "IT Solutions Company"

www.itscplus.com (2007)

Scopul:

Compania are nevoie de un website corporate pentru a publica informatii despre serviciile prestate, produsele oferite si locurile de cumparare. Publicul tinta al companiei se vor considera clientii si partenerii.

Descrierea proiectului

Website-ul creat este dotat cu un design simplu si creativ. Pe pagina principala sint amplasate bannere expresive care fac legatura cu principalele oferte ale companiei. Navigare usoare permite accesul rapid la informatia cautata. 

Website-ul contine lista completa de  produse si servicii oferite de catre compania ITSC cu posibilitatea de a fi descarcat price-listul si telefoanele de contact, unde se pot obtine informatii suplimentare cu privire la achizitionarea lor. In aceeasi sectiune se indica si statutul de parteneriat cu furnizorul de solutii.  Impresioneaza lista angajatilor companiei. Iar in sectiunea “Clienti” este prezentata si mereu actualizata lista clientilor ITSC.

Cooperind cu echipa tinara si creativa a Clientului, designerii companiei Deeplace au avut posibilitatea de a crea si implementa tendinte contemporane din domeniul webdesignului. Rezultatul nu s-a lasat asteptat. 

Despre Client

IT Solutions este o companie cu domeniul de activitate Integratori de Sisteme si Distribuitor de Software, care a fost fondata in anul 2003 de specialistii din domeniul tehnologiilor informationale.