DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Proiectul Business Advisory Services

www.bas.md (2006)

Scopul:

De elaborat un website pentru prezentarea oficială a programului Business Advisory Services în rețeau Internet.

Descrierea proiectului

Website-ul corporativ BAS.MD a fost elaborat pentru reprezentanța din RM a proiectului internațional Business Advisory Services pentru informare și promovare a programului de proiect pentru a sprijini dezvoltarea întreprinderilor private mici și mijlocii prin rambursarea parțială a cheltuielilor pentru servicii de consultanță.

Website-ul are un design plăcut, iar structura simplă și bine gîndită permite oricărui utilizator să navigheze cu uşurinţă website-ul, indiferent nivelul de pregătire a utilizatorului.

Informația pe website este prezentată în 3 versiuni lingvistice, astfel, utilizatorii vor putea găsi condiții generale necesare pentru participare în program, precum și informații privind programul BAS în țara noastră.

Despre Client

Programul BAS susţine dezvoltarea şi creşterea competitivităţii întreprinderilor private mici şi mijlocii prin acoperire financiară parţială a costurilor pentru servicii de consultanţă. Programul BAS susţine dezvoltarea pieţei serviciilor de consultanţă din Moldova şi creşterea gradului de competitivitate al companiilor locale de consultanţă