DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Implementarea sistemului Terrasoft CRM în cadrul companiei "Alliance Group"

(2010)

Scopul:

Constituirea unei baze unice de clienți, segmentarea clienților pe domenii;  Menținerea unei istorii complete de colaborare cu contragenții istoria întîlnirilor și fixarea rezultatului la fiecare etapă de vînzare, istoria serviciilor prestate;Planificarea procesului de lucru al managerilor de vînzări;Planificarea volumului de vînzări al fiecarui manager și întreprinderii în întregime;  Stocarea informației privind evenimente semnificative și generarea reamintirilor  de felicitare a clientului; Stocarea informației  legate de conturile de plată înaintate și plătite; Analitica și raportarea cu privire la activitatea managerilor și a întreprinderii în întregime.

Descrierea proiectului

Proiectul privind crearea unui mediu informațional comun pentru un drup de companii «Alliance Group» a fost încheiat. Proiectul a fost realizat de către partenerul grupului de companii Terrasoft – compania Deeplace, care, cu ajutorul instrumentelor IT asigură continuitatea, accesibilitatea și securitatea proceselor de business ale Clientului, cu toate posibilitățile și restricțiile acestuia. În prima etapă a fost automatizat departamentul de vînzări. Este planificată automatizarea companiei în continuare.  

Rezultatele proiectului:

În rezultatul implementării proiectului CRMîn cadrul companiei «Alliance Group»  activitățile au fost organizate și direcționate într-un mediu informațional unic, ceea ce a simplificat comunicarea în interiorul companei  și contribuit la creșterea eficacității. Conducerea companiei a obținut instrumente necesare de monitorizare a procesului de lucru a angajaților, și, cel mai important, de planificare și monitorizare a proceselor  proceselor și rezultatelor vînzărilor.

Software-ul Terrasoft CRM  a contribuit la crearea unei baze unice în cadrul companiei, sistematizarea proceselor de business, şi, cel mai important, monitorizarea tuturor relațiilor cu clienții. Acum, sarcinile, pentru executarea cărora se aloca mai mult timp, sînt executate în cîteva secunde.

Despre Client

Este o companie moldo-cehă, care activează în domeniul tehnologiilor Internet, publicitate online și marketing. Oferă soluții pentru comunicații și telefoane mobile spre vînzare.