DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Farmacia on-line în reţeaua Hippocrates

www.medicamente.md (2011)

Scopul:

De elaborat noul website www.medicamente.md pentru "Tetis International Co",  funcția de bază  al căruia va fi rezervarea medicamentelor. 

Descrierea proiectului

De elaborat o farmacie on-line ce va oferi utilizatorilor posibilitatea de a rezerva medicamente şi alte preparate medicamentoase on-line în rețeaua de farmacii Hippocrates la prețuri reduse, cu capacitatea de a plăti produsele comandate la recepționare. În lipsa medicamentelor în stoc, farmaciile online sunt adresele de farmacii in care medicamentul este disponibil.

Clientul va ridica comanda la prezentarea versiunii imprimate a acesteia.  Utilizatorul poate imprima formularul de comandă, care a fost transmis anterior la adresa electronică a utilizatorului. Comanda poate fi ridicată nu doar de  cumpărător, ci de orice persoană  împuternicită, care cunoaște codul comenzii și numele cumpărătorului. Aceste date sunt indicate pe pagina de comandă menționată mai sus.

La etapa actuală a proiectului este posibilă plata doar în numerar - la ridicarea comenzii, însă platforma, pe care fost elaborat website-ul a oferă posibilitatea de includere pe viitor și altor metode de plată, cum ar fi Visa, MasterCard, şi altele.

Pentru confortul utilizatorilor, a fost elaborat digest-ul pe adresele electronice a clienţilor, care doresc să se aboneze la cele mai recente noutăți ce țin de oferte speciale sau produse căutate.

În scopul automatizării proceselor interne ale întreprinderii, sistemul intern de contabilitate 1C a fost integrat în website. Interconexiunea cu sistemul 1C se efectuează în două direcții, deoarece se face atît importul cît și exportul de date. Exportul de date de pe website este prevăzut pentru efectuarea transferului de comenzi. Din sistemul de contabilitate pe website sunt importate informații despre medicamente,  țări producătoare, soldul  în depozit şi alte informaţii importante.