DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

"DAC-SpectroMed"

www.dacspectromed.com (2004)

Scopul:

De a elabora un website pentru compania, care activează în domeniul diagnosticării clinice.

Descrierea proiectului

Reieșind din faptul că DAC-SpectroMed  este unicul producător de reagenți de diagnostic de producție internă din Moldova,  cel mai mare volum de informații este consacrat descrierii reagenților.  Toate subsanțele produse sunt grupate în meniu principal. Conținutul compartimentelor este prezentat în formă de o listă cu indicarea denumirii, codului și descrierii reagentului.  Utilizatorul interesat poate descărca instrucțiunea în formatul Word sau Pdf cu informații despre principiul metodei, procedura determinării, compoziția și alte date specifice. Pe pagina principală sunt indicate link-uri pentru descărcarea catalogului de producție.

De asemenea, în cadrul website-ului au fost create compartimente ce conțin informații cu descrierea companiei. Acestea conțin informații suficiente pentru a satisface interesul oricărui utilizator, chiar și acelor utilizatori, care vizitează website-ul pentru prima dată.  Pe website sînt publicate și alte informații, care prezintă compania pozitiv – autorizații, licențe, certificate, distribuitori și date de contact. 

Despre Client

Compania  DAC-SpectroMed a fost intemeiata in anul 1992 de un grup de tineri profesionisti cu spirit de initiativa in domeniul diagnosticului clinic de laborator. Din momentul fondarii, misiunea generala a companiei a fost satisfacerea  necesitatilor  laboratoarelor de diagnostic clinic cu seturi de reagenti (seturi diagnostice), materiale consumabile, echipament de laborator si cu tot spectrul de accesorii si produse necesare unui diagnostic de laborator modern, calitativ si la un pret avantajos. Mijloacele principale folosite pentru atingerea acestui scop au fost productia proprie si livrarile directe in cazul produselor altor producatori.