DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

"Cominfo Moldova"

(2004)

Scopul:

Clientul s-a adresat cu solicitarea de a elabora un website pentru expoziția anuală internațională Cominfo. Website-ul trebuie să devină primul portal IT din Moldova. Publicarea noutăților va permite utilizatorului să rămînă mereu informat despre evenimentele din domeniul IT ce au loc atît în Moldova cît și în alte țări.

Descrierea proiectului

Selectarea celor mai interesante articole și sumare analitice, interviuri excluzive, anunțuri de evenimente importante – toate acestea fac ca website-ul să devină atractiv și plin de informații. Cele trei versiuni lingvistice reprezintă trăsături distincte ale website-ului Cominfo.Md ce îl deosebesc de alte resurse web din Moldova.
Pe lîngă aceasta, website-ul deține de cea mai mare și completă bază de date de companii IT, care a fost creată special pentru webportalul Cominfo.Md. Vizitatorii pot face cunoștință în detaliu cu companile: să vizualizeze tipul de activitate, licențe și certificatele acestora.

Compartimentul "Legislația"este cel mai actualizat și conține toate absolut toate acte normative (legi, hotărîri, ordine, regulamente și proiecte), care reglementează activitatea în domeniul tehnologiilor informaționale.

Compartimentul "Cine este cine" oferă posibilitatea utilizatorilor să facă cunoștință cu cei mai importanți jucători pe piața IT din Republica Moldova,  iar companiilor mari – cu concurenții săi. Secțiunea "Produse și Servicii" oferă oportunitatea vizitatorilor să găsească mărfuri și servicii necesare, dar și să afle  ce companie este angajată într-o activitate sau alta.

"Expoziția Cominfo"este compartimentul, ce oferă deja astăzi, cu mult înainte de începutul expoziției, informații despre cel mai mare eveniment IT din Moldova.

Pentru doritorii de a obține cunoștințe în domeniul IT, a fost creat compartimentul "IT-educație", în care se publică anunțuri despre seminare, cursuri și conferințe, informații despre instituții de învățămînt din Moldova cu specializare în IT.În alt compartiment al website-ului – Tendere – vizitatorul întotdeauna va găsi cele mai recente informații despre tendere curente, trecute și viitoare în domeniul tehnologiilor informaționale.

Putem conchide că toate componentele  ce fac parte din domeniul tehnologiilor informaționale din Moldova, în sfîrșit, au fost adunate împreună pe o adresă web.

Despre Client

Poliproject Exhibitions Ltd este unul dintre cei mai mari organizatori de expozitii nationale si internationale desfasurate in Republica Moldova. Compania se specializeaza de asemenea in organizarea si desfasurarea expozitiilor peste hotare, promovarea vinurilor moldovenesti pe pietile externe si organizarea participarilor colective a exportatorilor moldoveni la expozitiile internationale.