DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

"ADV Prime"

(2001)

Scopul:

De a elabora website-ul corporativ  pentru agenția de publicitate.

Descrierea proiectului

În timpul creării website-ului a fost luat în cosiderare faptul că majoritatea utilizatorilor resursei web identifică website-ul companiei cu însăși compania. Impresiile de la vizitarea resursei web al companiei influențează atitudinea față de companie, indiferent de situația reală. Pentru a pune accentul pe creativitatea și abordarea inventivă a agenției, designerii noștri au "înzestrat" website-ul  cu o mulțime de imagini unice și pline de culoare.

Website-ul elaborat oferă  o prezentare generală a companiei, a domeniului de activitate a acesteia în rețeaua Internet, precum și menține imaginea companiei. Resursa web are un design plăcut și navigare ușoară, ceea ce asigură o atmosferă informațională confortabilă auditoriului-țintă.

Despre Client

Media planing, promotion. Publicitate in mass-media. Suvenire publicitare, accesorii reprezentative (imprimarea imaginilor). Pliante, prospecte, brosuri, articole publicitare tiparite. Agentie de reclama cu ciclu complet. Publicitate: elaborarea ideii si strategiei publicitare, branding. Servicii de publicitate.