DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

29.07.2011

Lansarea oficiala a noului website al Consiliului Coordonator al Audiovizualului

Consiliul Coordonator al Audiovizualului are pagină nouă de internet. Aceasta a fost lansată astăzi, 25 iulie, și a fost elaborată cu sprijinul Programului Comun al Uniunii Europene și Consiliului Europei "Susținerea democrației în Moldova". De asemenea, Consiliul vine și cu un nou logotip, realizat tot în cadrul acestui program, care va fi tipărit pe toate documentele oficiale ale instituției în viitorul apropiat.

Potrivit președintelui CCA, Marian Pocaznoi, în urma elaborării Programului Comun "Susținerea democrației în Moldova", instituția a elaborat 8 rapoarte de monitorizare ale alegerilor locale generale și alegerilor parlamentare, care au fost apreciate înalt de instituțiile europene și de societatea civilă. "Prin susținerea acestui program CCA a obținut echipament necesar pentru sala de ședințe. Consiliul Europei a extins finanțarea pentru lansarea de curând unei campanii sociale", a mai spus acesta.

 Potrivit lui Pocaznoi, campania socială va conține câteva spoturi sociale, ce țin de protecția minorilor și protejarea consumatorilor. Vor fi organizate trei reuniuni. În cadrul acestora vor participa radiodifuzori și distribuitori de servicii, cu care se va discuta acoperirea cu servicii audiovizuale în perioada 2011-2015.

 Menționăm că pe 3 martie 2011, Gheorghe Gorincioi și-a dat demisia din fruntea Consiliului Coordonator al Audiovizualului. Tot atunci, în calitate de șef al instituției a fost ales Marian Pocaznoi.

Sursa: Unimedia.md