DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

15.12.2009

Compania Deeplace a lansat site-ul oficial al Institutului National al Justitiei RM

Proiectul de creare paginii web oficiale a INJ a fost realizat de catre Compania DEEPLACE si finantat de catre Oficiul programelor ONU in Moldova.

Accesibil de pe adresa ]]>www.inj.md]]>.

Site-ul Institutului combina mai multe avantaje ale unei surse de informatie: accesibilitatea inalta, multitudinea formelor, formatelor de prezentare si a continutului, functii interactive de schimb a datelor intre colaboratorii Institutului si vizitatorii site-ului, ceea ce reprezinta instrumentul de lucru efectiv al Institutului cu societatea.

Site-ul elaborat pentru Institutul National al Justitiei intru totul corespunde imaginii unei institutii de stat cu valoare și importanta nationala, fiind un exemplu de stabilitate și fiabilitate al acesteia. Designul site-ului corespunde cerintelor de elaborare a paginilor web oficiale a institutiilor de stat ale Republicii Moldova, dar in acelasi timp exprima caracterul individual al INJ.

Scopurile primare, urmarite in cadrul proiectului de elaborare al site-ului constituie asigurarea accesului la informatia sigura și veridica ce tine de activitatea institutului pentru persoanele cu interes in domeniu, dar și crearea a unor instrumente functionale pentru uz intern, care vor facilita procesele de sistematizare a informației in cadrul institutiei. Astfel pagina web reprezinta elementul de transparenta a activitatii Institutiei si acces gratuit, nelimitat si liber la informatie.

Pe langa continutul textual, site-ul este dotat cu mai multe module specifice, care propun vizitatorilor descarcarea suporturilor de curs, fondului de carte INJ, colectiei revistei INJ și unei vaste galerii foto, care contine imaginile tuturor evenimentelor speciale ce au loc cu participarea Institutului.

Site-ul ]]>www.inj.md]]> are o structura ierarhica complexa și ramificata, astfel ca platforma pentru elaborarea lui a fost ales sistemul de administrare al continutului Drupal, care la momentul actual se numara printre liderii mondiali in domeniul sistemelor similare. Posibilitatile functionale ale acestui sistem de administrare asigura o maxima eficacitate a lucrarilor la fiecare etapa din cadrul proiectului datorita automatizarii maxime a proceselor de introducere a informației pe site, ceea ce este extrem de important in special pentru mentenanta, actualizarea si continua dezvoltare a site-ului.

Sistemul presupune 4 versiuni lingvistice: Romana, Rusa, Engleza și Franceza, astfel informatia prezenta pe site va putea fi insusita nu doar de catre vizitatorii locali, dar și de persoanele fizice și juridice de peste hotare.

Echipa Deeplace aduce sincere multumiri colaboratorilor Institutului National al Justitiei pentru manifestarea prefesionalismului si competentei manifestate in cadrul acestui proiect.