DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

09.11.2009

Bucura-te si savureaza! A fost lansat site-ul corporativ al Companiei Bucuria

Copilaria noastra a petrecut cu bomboanele si ciocolatele marcii „Bucuria”, iar copiii nostri se bucura doar auzind acest cuvant. Cum sunt insa facute aceste dulciuri si cate denumiri cuprinde tot asortimentul?
 
Compania Bucuria a lansat astazi site-ul sau corporativ, elaborat de catre Compania Deeplace.
Designerii Deeplace au depus tot efortul si maiestria lor pentru a crea un site „delicios”, care neaparat va trezi dorinta si pofta a oricarui vizitator al site-ului.
Designul intens si expresiv al site-ului corespunde in totalitate stilului Companiei Bucuria.
 
Catalogul site-ului contine descrierea detaliata a peste trei sute de varietati a produselor dulci. Istoria de peste jumatate de secol a Fabricii, precum si procesele tehnologice si premiile obtinute sunt descrise in rubrica „Despre Companie”
 
Platforma de baza a site-ului asigura proiectului web stabilitate si fiabilitate in exploatare. Angajatii Companiei Bucuria, fara necesitatea cunostintelor speciale in programare vor putea in continuare de sine statator sa modifice, redacteze si sa dezvolte paginile site-ului.
 
Compania Deeplace exprima multumirea angajatilor Companiei Bucuria, antrenati in proiectul dat, pentru profesionalismul si competenta sa in toate etapele de lucru a proiectului. Suntem convinsi ca noul site va bucura ochii tuturor vizitatorilor sai.
bucuria_small.jpg