DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

16.03.2008

Site-ul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca este un organ central specializat al serviciului public al Ministerului Economiei si Comertului al Republicii Moldova. Agentia poseda statutul de persoana juridica si este insarcinata sa implementeze politica de stat, strategiile si programele din domeniul dezvoltarii pietei de forta de munca, protectia sociala a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, prevenirea somajului si combaterea consecintelor acestuia (conform legii Nr. 102-XV din 13 martie 2003 despre ocuparea fortei de munca si protectiei sociale a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca).
 
Pentru asigurarea reflectarii activitatii operative si obiective ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, s-a decis sa se elaboreze site-ul oficial al Agentiei, ce va prezenta toata informatia necesara privind structura si scopurile serviciului public, baza legala, acte normative legate de politica de stat, strategii si programe din domeniul dezvoltarii pietei fortei de munca.
 
In procesul de elaborare a proiectului, specialistii companiei s-au consultat de repetate ori cu reprezentantii Agentiei, luind in consideratie solicitarile beneficiarului si cerintele fata de website-urile oficiale, ceea ce a asigurat un rezultat impecabil si satisfactia beneficiarului in ceea ce priveste lucrul efectuat.
 
La baza site-ului se afla Sistemul de Administrare al Contentului ce apartine companiei – produsul Twilignt versiunea 4.38, care reduce timpul si costuri de utilizare a fortei de munca necesare pentru modificarea contentului si suportul site-ului. Site-ul poate fi accesat la adresa ]]>www.anofm.md]]>si prezinta informatia integrala atit despre domeniul dat de activitate cit si despre Agentie.