DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

25.01.2008

Implementarea sistemului automatizat financiar pentru Ministerul Finantelor din RM

La solicitarea Ministerului Finantelor al Republicii Moldova, compania Deeplace a elaborat si implementat un sistem automatizat de introducere a planurilor financiare.
 
The system allows state institutions that project their own financial plans, to elaborate and print out financial plans, to implement bar codes, which contain the all the important information.

Sistemul permite institutitiilor publice, ce elaboreaza independent planuri financiare, sa elaboreze si sa impremeze aceste planuri, prin introducerea unui cod cifrat, ce contine toata informatia importanta. 
Viteza de introducere a datelor este mult mai mare, lucru ce permite Ministerului de Finante sa opereze mai rapid si sa obtina date exacte pentru elaborarea planurilor financiare.

Acest proiect a fost elaborat in cooperare cu “Rit Service”, companie din Federatia Rusa, ce se ocupa de elaborarea si livrarea acestor sisteme pe teritoriul tarilor CSI.

Actualmente, compania Deeplace finalizeaza procesul de elaborare a unui proiect similar pentru una din bancile Republicii Moldova.