DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

26.03.2007

Darea in exploatare a sistemei de deservire bancara la distanta BS-Client pentru Moldova Agroindbank

Pentru Moldova Agroindbank a fost data in exploatare sistema de deservire bancara la distanta (DBD) BS-Client pentru deservirea persoanelor juridice, sistema fiind compusa din citeva sub-sisteme:

  • Bank-client,
  • Internet-client,
  • Telefon-client.

Implementarea sistemei a implicat un volum considerabil de lucru privind optimizarea sistemei conform cerintelor bancii, integrarea cu sistema informationala a bancii, otpimizarea procedurii de conectare a clientilor la sistema si multe altele.
 
Implementarea sistemei DBD BS – Client va permite bancii extinderea spectrului de servicii electronice prestate de banca, va oferi noi sisteme de deservire de calitate inalta pentru companiile si holdingurile mari.
 
Securitatea criptografica si semnatura digitala este asigurata de RSA Cryptographic Provider al companiei Dekart.  Utilizarea RSA Cryptographic Provider va asigura pastrarea parolei pentru semnatura digitala pe orice purtator de informatie: discheta, CD disk, Flash-card, token.  Acest aspect asigura securitatea maxima in operarea cu documentele electronice.
 
Posibilitatile de dezvoltare a sistemei permit largirea continua a spectrului de servicii electronice, astfel avind un raspuns promt la cererea clientilor bancii.