DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

25.02.2007

Participarea companiei Deeplace la Forul International IFIN 2007 dedicat serviciilor si tehnologiilor financiare la distanta

DSC09338.jpg De la 20 la 21 februarie, in Moscova a avut loc Forul IFIN 2007 dedicat serviciilor si tehnologiilor financiare la distanta.  Compania Deeplace a participat si de data aceasta la For.  In cadrul Forului compania Deeplace a luat cuvint alaturi de compania englezeasca Tricerion. Astfel companiile au prezentat un seminar comun cu tema “Protectia anti-fishing si anti-hacking in sistemele Internet banking cu ajutorul produsului SMA Tricerion”.

Este de mentionat faptul ca acesta a fost primul seminar din cadrul Forului, dedicat problemelor de fishing si hacking a aplicatiilor financiare on-line, fapt ce a atras un interes deosebit din partea bancilor.   La moment, pierderile cauzate de atacurile fishing si hacking reprezinta o amenintare reala pentru dezvoltarea sistemelor informationale si financiare online.

Pentru cei interesati a fost pretecuta o prezentare a procedurii de protectie anti-fishing luind ca exemplu sistema reala de internet banking a Victoriabank, Moldova.