DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

13.02.2007

A luat sfirstit implementarea sistemului "Job Market" pentru Agentia Nationala pentru Ocupare a Fortei de Munca

Anuntind tenderul in octombrie 2006, Agentia Nationala pentru Ocupare a Fortei de Munca a urmarit  scopul elaborarii modulelor programatice ce tin de dotarea posturilor de informare (utilate cu touch-screen) care vor fi instalate in oficiile Agentiei in toate raionele republicii.

Agentia Nationala pentru Ocupare a Fortei de Munca detine baza de date cetralizata a ofertelor oficial inregistrate pe piata muncii (locuri de munca vacante si CV-urile persoanelor in cautarea de loc de munca).
 
Compania Deeplace a elaborat si a implementat programul de cautare rapida a informatiei necesare atit despre ofertele angajatorilor cit si candidatilor la posturile de munca. Acum Dvs. puteti sa gasiti orice  informatie ce tine de piata muncii doar cu ajutorul postului de informare (touch-screen).
 
Persoanele in cautare de locuri de munca au posibilitatea de a gasi informatia suplimentara, cum ar fi: inregistrarea somerilor si a persoanelor in cautarea de loc de munca, consultatia profesionala, creditarea somajului, modul de cautare a intreprinderii, pregatirea profesionala,  s.a.
 
Pentru angajatori este utila informatia privind masurile de reducere a somajului, lucrari publice, clasificarea somajului, dotatii pentru crearea locurilor de munca pentru someri si absolventi, s.a.
 
In cadrul expozitiei “Fabricat in Moldova”, care a avut loc in CIE Moldexpo in perioada 7-12 februarie, Agentia Nationala pentru Ocupare a Fortei de Munca a prezentat postul de informare (utilat cu touch-screen). Astfel, autoritatile RM au aratat interesul fata inovatia data si au promis in timpul apropiat sa doteze orasul Chisinau cu astfel de posturi de informare.