DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

26.06.2006

Participarea companiei Deeplace la conferinta internationala bancara

In perioada intre 18 si 24 februarie, in orasul Ialta a avut loc a XIII-a Conferinta Internationala ]]>«Sisteme si Retele Bancare»]]>. Traditional, compania Deeplace a participat la aceasta conferinta – considerat drept un eveniment regional major in domeniul tehnologiilor informationale bancare. La expozitie au participat reprezentantii bancilor de pe teritoriul Ukrainei si a altor tari, alaturi de marea majoritate a firmelor producatoare de sisteme informationale bancare prezente pe piata ucraineana.
 
Compania Deeplace a prezentat la conferinta doua comunicate cu privire la aspectele utilizarii pe teritoriul Republicii Moldova a sistemelor bancare la distanta si realizarea metodelor moderne de securizare a sistemelor Internet-banking pentru persoane fizice. Comunicatele au fost prezentate de insusi directorul companiei, domnul Kunev Veaceslav.
 
Cel mai mare interes a produs raportul cu privire la utilizarea sistemului CMA Tricerion in sistemele Internet- banking, care garanteaza o maxima siguranta impotriva celor mai periculoase atacuri asupra unei astfel de retele: Fishing si hacking.
 

IMG_0260_Web.jpg img__133_Web.jpg
Comunicatul domnului Kunev Veaceslav Discutii si dezbateri