DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

11.10.2003

Elaborari pentru Sarbatoarea Vinului’2003

In preajma si cu prilejul Zilei Nationale a vinului compania Deeplace a definitivat doua proiecte – CD-ul de prezentare “Sarbatoarea Vinului’2003”, elaborat in comun cu compania-organizatoare a manifestarii Poliproject Exhibition, precum si ghidul turistic «Welcome to Moldova», pregatit si difuzat cu sprijinul Departamentului de stat al Republicii Moldova pentru dezvoltarea turismului si proiectul PNUD-Moldova "Dezvoltare Durabila a Turismului".

CD-ul de prezentare “Sarbatoarea Vinului’2003” este, practic, o mini-enciclopedie a tuturor companiilor moldovenesti - producatoare de vin si alte bauturi alcoolice. In calitatea sa de sursa exhaustiva de informatie cu privire la vinificatia nationala, ea este dotata cu un sistem foarte comod de clasificare a intreprinderilor de ramura si a productiei lor.

CD-ul “Sarbatoarea Vinului’2003” include date de larg interes din istoria stravechii preocupari a moldovenilor, o imagine de ansamblu asupra situatei actuale in domeniul productiei si desfacerii, informatii relevante cu privire la diferite gale, concursuri si alte evenimente de acest gen la care au participat vinificatorii din Republica Moldova.

Publicul din strainatate dornic de a afla cat mai multe detalii referitoare la meleagul nostru are acum la dispozitie ghidul turistic «Welcome to Moldova» editat in limba engleza. Asemenea compartimente cum ar fi «Ambasadele Republicii Moldova in tarile de peste hotare», «Reprezentante acreditate in Republica Moldova», «Expozitii internationale» si multe altele le vor facilita turistilor straini accesul comod si sejurul confortabil pe plaiurile nistrene.

Ar fi de subliniat ca Deeplace, acordand o atentie deosebita continutului, nu s-a limitat la atat. Designul agreabil si facilitatea procesului de utilizare imprima ambelor produse un plus de valoare pentru vizitatorii straini si pentru cetatenii nostri, care vor recurge la serviciile acestor surse de informatie. Cunoscutul ziar local «Экономическое обозрение Logos-press» a notat in legatura cu lansarea primului dintre ele: «…un foarte bun CD de prezentare cu date referitoare la statul nostru, vinurile moldovenesti, producatorii lor si multe alte lucruri …».

Companianoastra are speranta ca destinatarii CD-ului de prezentare si ai ghidului turistic vor fi de aceeasi parere.