DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

01.10.2003

Ratingul adesemnat compania Deeplace drept lider in sfera internet-Solutiilor

O surpriza placuta a fost pentru noi publicarea in ultimul numar (din 09.2003) al revistei specializate «Banci si Finante» a ratingului site-urilor de prezentare a institutiilor financiare din Republica Moldova. Au fost luate in considerare paginile web a 15 banci care activeaza pe piata interna.

Site-urile elaborate de compania Deeplace pentru Banca Sociala si Investprivatbank ocupa in rating locul intii si, respectiv, patru. Ar fi de mentionat ca ambele proiecte, de rand cu designul calitativ si comod, se caracterizeaza prin prezenta in structura lor a unor sisteme bancare eficiente.

Site-ul realizat pentru Banca Sociala dispune de sistemul «Client - Banca», care de asemenea este opera companiei Deeplace. Sistemul este orientat intii de toate spre clientii cu pondere medie si semnificativa in totalitatea operatiunilor institutiei financiare si/sau clientii corporativi – persoane juridice, precum si spre bancile corespondente si sucursalele institutiei financiare. Site-urile Banca Sociala si Investprivatbank sunt dotate si cu un sistem de obtinere a extraselor foarte comod pentru utilizator. Prin intermediul acestuia clientul poate afla oricand soldul curent al contului din card, expresia lui in valuta forte la cursul stabilit pentru ziua respectiva, precum si ultimele cinci operatiuni efectuate cu ajutorul cardului.

Din cele expuse mai sus reiese ca ratingul reflecta obiectiv pozitia de lider al companiei Deeplace in domeniul sistemelor bancare si Internet-solutiilor.

Facand un bilant al activitatii companiei Deeplace in sfera bancara pe parcursul lunii septembrie, se poate conchide ca prima luna de toamna a fost destul de productiva. In primul rand, am semnat un nou contract ce privire la implementarea a trei subsisteme de deservire la distanta cu un asemenea lider al pietei de resort cum este Victoriabank. Apoi compania a invins in tenderul anuntat in vederea elaborarii site-urilor pentru Mobiasbanca si MoldovaAgroindbank. Insfarsit,  Energbank a contractat la noi implementarea sistemului «Client - Banca».