DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

30.09.2003

O noua elaborare - situl companiei Laurus

Va prezentam noul nostru produs – site-ul companiei ]]>Laurus]]>.

Stilul lucrarii in ansamblu, a elementelor, detaliilor, imaginilor ei poate fi caracterizat printr-un singur cuvant – „exclusiv”.

Sa pornim de la spectrul sortimental al companiei. El include cinci compartimente: «Cupe», «Statuete», «Medalii», «Suvenire si plachete», «Pictograme». Fiecare din ele ii face pe cei care au accesat pagina sa se retina in spatiul ei pret de mai mult timp pentru a admira elementele grafice bine conturate si numeroasele desene tehnice.

Este suficient sa amintim despre blocul«Cupe» care include peste 60 de imagini si o colectie-unicat din 190 de siluete de cupe. Toate ele sunt mostre de munca manuala. Merita atentie posibilitatea de a maximaliza imaginile in proportie de pana la 220%. De altfel, sub aspect estetic schitele si desenele tehnice nu cedeaza produselor finite. Datorita respectarii minutioase a parametrilor si proportiilor ele dau o imagine clara despre faptul cum va arata cupa in realitate. Acest fapt, foarte greu de realizat in virtutea dimensiunilor monitorului, este deja un mare avantaj pentru site-ul companiei Laurus, cat si pentru productia ei.

Compartimentele «Statuete» si «Medalii» de asemenea expun atentiei un vast sortiment de mostre care surprind prin calitate si varietate. Pe paginile rezervate blocului «Suvenire si Plachete» vizitatorul are deplina impresie a palpabilitatii materialului din care au fost confectionate obiectele: sticla, argint, granit, bronz, catifea…

Pictogramele se impun printr-o accentuata abordare realista. Fiecare lucrare are individualitate si caracter. Maiestriei graficianului ii revine in acest sens tot meritul.

Vizitatorul are posibilitatea sa comande oricare dintre obiectele prezentate dupa ce a completat o fisa simpla la rubrica special destinata acestui scop.

Marea popularitate a sortimentul companiei Laurus o probeaza compartimentul «Geografia livrarilor» care indica 150 de orase de destinatie a productiei.