DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

30.05.2003

Incheirea procesului de implenare a sistemului DBD in una din cele mai mari banci din Republica Moldova

Compania Deeplace a incheiat implementarea subsistemelor «Internet - banca» si «Теlebanking» in una dintre cele mai mari institutii financiare ale Moldovei –«Моldincombank».

Sistemul "Internet -banca" va va permite sa efectuati operatiuni bancare in regim on-line, aflandu-va in afara biroului. Chiar fiind peste hotare in interes de serviciu sau la odihna, puteti accesa acest sistem cu ajutorul unui computer racordat la Internet si a dischetei - purtatoare a programului "Internet - banca". Caracterul discret al circulatiei de documente dintre client si banca este garantat datorita codificarii intregului trafic cu ajutorul sistemelor standardizate de criptografiere, fapt care asigura si semnificatia juridica a circulatiei de documente.

Sistemul le ofera persoanelor juridice si celor fizice servicii informative prin intermediul legaturii telefonice. Indiferent de locul aflarii sale, clientul poate obtine datele necesare la numarul de telefon 373 2-57 67 00.

Institutia financiara intentioneaza sa implementeze subsistemul«Client - banca» care, conjugat cu subsistemele «Internet - banca» si «Теlebanking», ii va asigura posibilitatea de a oferi oricarui client setul optim de Servicii bancare la distanta