DEEPLACE.MD

Informatia de contact

Bulevardul Negruzzi 2, et.6, MD 2001, Chisinau, Moldova

Noutati

03.03.2003

Expozitia "Sport. Odihna. Turism". Compania distribuie premii

Compania Deeplace a participat la cea de-a 8 – a editie a Expozitiei internationale "SPORT. ОDIHNA. TURISM" care s-a desfasurat intre 27 februarie si 2 martie la Centrul expozitional “MoldExpo”.

In preajma acestui eveniment agentia Interlic a comunicat:
"La expozitie vor participa peste 80 de firme din Austria, Grecia, Cipru, Malta, Rusia, Romania, Thailanda,Turcia, Slovacia, Ucraina, Cehia si Moldova. Intre ele - agentii de voiaj si tur-operatori , companii aeriene, hoteluri, baze de odihna si sanatorii, companii de asigurari, precum si federatii sportive. Ele vor prezenta un vast spectru de servicii in domeniul turismului si calatoriilor, industriei de distractii, diferit echipament sportiv pentru excursii, vanatoare si pescuit… In cadrul expozitiei este prevazut un variat program de agrement, inclusiv o victorina in organizarea agentiilor de turism «Transaero Tours Moldova», «Trapeza-Tur» si companiei Deeplace"

Compania Deeplace a fost organizatoarea unei chestionarii si a tombolei pentru participanti. De rand cu aceasta – coorganizatoarea concursului site-urilor de prezentare a agentiilor de turism. Juriul competitiei din care au facut parte si reprezentantii Deeplace a mentionat cu premii si diplome de onoare trei agentii invingaoare: TRANSAERO TOURS, VOIAJ INTERNATIONAL si TREI TIGRI.

Premiile si distinctiile au fost inmanate de directorul companiei Deeplace Veaceslav Cunev.