DEEPLACE.MD

Контактная информация

Молдова, Кишинев, бульвар Негруцци, дом 2, этаж 6

Sub-sistemul Informațional Parajuriștii din cadrul SIA CNAJGS

Sub-sistemul Informațional Parajuriștii din cadrul SIA CNAJGS

(2017)

Описание проекта

Sub-sistemul Informațional Parajuriștii permite colectarea informației cu privire la numărul de consultații acordate de către para-juriști în regim on-line, oferind posibilitatea de a reduce la maxim utilizarea informației pe suporturi de hîrtie atît de către para-juriști cît și de către angajații CNAJGS.

Sistemul optimizează colectarea datelor statistice, contribuie la  organizarea procesului de monitorizare și evaluare a parajuriștilor.

Activitatea parajuriștilor este direcționată spre crearea mecanismelor de abilitare juridică a populaţiei rurale pentru a utiliza legea în protejarea intereselor sale, precum şi pentru a evita escaladarea problemelor cu caracter juridic şi a spori capacitatea de soluţionare a problemelor la nivel de comunitate.

О клиенте

Национальный совет по юридической помощи, гарантируемой государством, является коллегиальным органом, имеющим статус юридического лица публичного права, состоящим из семи членов и созданным для управления процессом предоставления юридической помощи, гарантируемой государством.

Похожие проекты