DEEPLACE.MD

Контактная информация

Молдова, Кишинев, бульвар Негруцци, дом 2, этаж 6

Scrisoarea Dlui Vitalie Coceban, Administratorul IS Fiscservinform

Prin prezenta, Î.S. „Fiscservinform" Vă comunică că în cadrul proiectului «Development of the Certification Center for issuing electronic certificates)) pentru Inspectoratul Fiscal Principal de Stat, finanţat de proiectul USAID|BIZTAR, compania «Slavans Grafica» S.R.L, marcă comercială Deeplace va lansa Centrul de Certificare (CC) corporativ folosind infrastructura cheilor publice (PKI) pentru utilizarea serviciilor electronice prestate contribuabililor.

La moment, compania a finalizat cu succes partea principală a lucrărilor, inclusiv: realizarea părţii program a proiectului, integrarea CC cu alte sisteme informaţionale, testarea sistemului şi instalarea CC pe serverele de bază, lansarea sistemului în exploatare pilot.

Toate lucrările din cadrul acestui proiect sunt îndeplinite la timp şi cu o calitate adecvată. în procesul de executare a proiectului compania a demonstrat un nivel înalt de profesionism, în special în problemele utilizării semnăturii digitale, PKI şi integrării cu alte sisteme informaţionale.
 

Scrisoarea de recomandare Fiscservinform (JPG, 913.29 kb)