DEEPLACE.MD

Contact information

6th floor, 2 Negruzzi blvd., MD 2001, Chisinau, Moldova

Scrisoarea din partea Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă

Compania «Slavans Grafica» S.R.L, marca comercială Deeplace, a realizat pentru Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă sistemul informaţional on-line ]]>http://jobmarket.gov.md]]>, asigurând în baza acestei tehnologii şi funcţionalitatea terminalelor specializate de autoinformare, instalate în agenţiile teritoriale de ocupare a forţei de muncă.

Proiectul a fost realizat în strictă corespundere cu Sarcina tehnică. Compania a realizat toate lucrările necesare de integrare, însoţite respectiv de ajustarea echipamentelor server şi periferice, instruirea personalului.

Sistemul informaţional realizat în cadrul proiectului se deosebeşte printr-o calitate înaltă şi comodităţi deosebite în utilizare. Drept confirmare a calităţilor deosebite a sistemului este şi faptul, că proiectul a ocupat locul III în cadrul Concursului Naţional WEBTOP 2006 în categoria "Servicii on-line".

Pe parcursul realizării proiectului colaboratorii companiei au demonstrat un înalt nivel profesional, cunoştinţe profunde în domeniul de cerinţe şi condiţii înaintate către sistemele informaţionale de importanţă statală, calităţi manageriale deosebite în realizare problemelor complexe.
 

Prim-vicedirector general, Ion Holban

C.SG_.REC_.ANOFM_.24072007.ROM_.jpg (JPG, 736.12 kb)